lai_meist.jpg
 
 

Mitä tarjoamme?

Olemme erityisen ylpeitä Sapporo-tyylisestä ramenistamme, joka valmistetaan japanilaisen pääkokkimme Daigo Takagin perinteisen perhereseptin mukaan. Tämän suositun nuudelikeiton lientä keitetään täydellisen maun takaamiseksi yhdeksän tuntia ja meidän mestarimme valmistavat ruuassa käytettävät nuudelit käsin. Täysin samanlaista ramenia valmistetaan myöskin Daigon isän Tsutomun 42 vuotta toimineissa ravintoloissa Japanissa. Ja näitä ravintoloita arvokkaalla herralla on jo 19!

Myös käsin valmistetut gyozamme ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia! Tarjoamme niitä erilaisilla täytteillä itse tehdyssä kastikkeessa. Ruokailun päätteeksi sopii laadukas tee, jonka tuomme itse Suomeen suoraan parhailta japanilaisilta mestareilta. Ei ole salaisuus, että Tokumarusta löytyvät kaupungin jännittävimmät japanilaiset maut myös vegaaneille.


edamame_web.jpg
 
 
 
v2ike_meist.jpg
 
 

Sisustus

Tokumaru-ravintoloiden Japani-tyyliset rauhalliset ja minimalistiset, mutta aina omannäköiset sisustukset ovat tehneet Tomomi Hayashi, Mari Põld ja Helen Teetamm. Sama joukko vastaa myös Tokumaru Triplan tyylikkäästä sisustuksesta. Lähes kaikki sisustuksemme on huomioitu esimerkiksi maineikkaan Viron Sisustusarkkitehtien Liiton vuosipalkintokilpailussa.